Ledarhundsklubben - Stockholm & Gotlands läns - 131205 Referat fran 5-ars jubel med forsmak av jul 


  

Menyn

Till Startsidan

Bli medlem

För medlemmar

Om ledarhunden

Tillgänglighet med ledarhunden

Kalendarium

Bildgalleri

Arkiv

Om oss

Kontakta oss

Närstående verksamhet

Länkar

Referat från 5-års jubel med försmak av jul!

 

Denna kväll den 5 december härjade ”Sven” över Sverige, men hade ännu inte riktigt blåst upp sig i Stockholmstrakten och inte heller lämnat ifrån sig särskilt mycket snö.24 personer var vi samlade i Ljunggrens rum i Gotlandssalen, och ”High five” mötte med glittrande julmusik för att höja stämningen.

Och stämningen höjdes väsentligt i och med att 5olika glögger testades. Förutom årets glögg fanns äppleglögg, Herrgårdsglögg, Blossa original och choklad/apelsinglögg. Pepparkakor bjöds runt och sedvanligt tilltugg blandades i glöggen. De 15 hundarna som snällt låg under borden fick inte smaka glögg. De kanske fick sig en smakbit från det överfyllda julbordet som vi även i år beställt från Flottbro värdshus. I år hade vi 5 medhjälpare och servering av glögg, mat och annan dryck gick galant.

Ledarhundsklubbens Web-master Pavel Vetesnik, fanns också på plats och han gick runt och fotograferade för att kunna pryda vår hemsida med trevliga bilder från vår 5-åriga jubiléumsmiddag. Snapsvisor sjöng vi mellan varven till ackompangemang av ”High five” och alla tycker vi det är så roligt att sjunga särskilt snapsvisor. Jag förstår inte riktigt det. Nå, efter det att Ris à la Maltan försvunnit ned i våra magar och kaffet serverats kom tomten, men i år var det inte en enda hund som tyckte det var något att skälla på. Jag tror, att vi blev litet besvikna. Tomten har blivit rejält utskälld de tidigare åren.

De fyrbenta kamraterna fick 2 Dentastix var och ett tandkitt med tandkräm och borste och alla tvåbenta fick fina, rejäla yllesockor. Ja, så var kalaset över och våra trogna och trägna medhjälpare fick presentkort för sina vedermödor.

De fyrbenta kamraterna fick 2 Dentastix var och ett tandkitt med tandkräm och borste och alla tvåbenta fick fina, rejäla yllesockor. Ja, så var kalaset över och våra trogna och trägna medhjälpare fick presentkort för sina vedermödor.

Alla verkade nöjda med julfesten och vi önskade alla varandra en riktigt god jul och ett gott nytt år och hoppades att vi skulle ses på nästa Hundsnackarkväll den 13 feb. och så på årsmötet förstås, som nästa år blir den 26 mars.

De tre musikanterna i ”High Five” är Hans Torenius, Eva Stockhaus och Gunar Holmberg, alla tre föredetta ledarhundsförare, och Eva är dessutom sångerskan i bandet.


Monica Ulmeryd     
 

Sponsorer:

Kardevall Asfalterar AB Rörmekano logo
  Kardevall Asfalterar AB, VALLENTUNA
tel: 070-647 83 18
www.kardevallasfalterarab-vallentuna.clearsearch.se
  Rörmekano
tel: 08-511 791 48
www.rormekano.nu
Susanns Familjedaghem logo Logo
  Susanns Familjedaghem
tel: 070-7342340
www.dagmammor.se
  Oderland webbhotell
tel: 031-3616161
www.oderland.se

 

 

 
     

 

©2012 Created by Morgan Högberg. Webmaster mail: morgan@ledarhundsklubben.se